conventional msk palletizer

Hagyományos MSK raklapozási technika

Moduláris elven alapuló hagyományos raklapozási technika a termékek széles skálájához és a teljesítmény-követelmények kielégítéséhez

Teljeskörűen automatizált réteg-raklapozó és -leszedő palackokhoz, kartondobozokhoz, rekeszekhez és egyéb termékekhez

MSK alkalmas raklapozási megoldásokat kínál különböző termékek, például üvegtartályok, kartondobozok, rekeszek, stb. automatikus raklapozására és leszedésére, valamint az összes szükséges gépi kapacitáshoz. Az MSK moduláris elv nagyfokú rugalmasságot biztosít az Önök raklapozó rendszerének bővítéséhez, függetlenül attól, hogy félautomata vagy teljeskörűen automatizált raklapozó rendszerről van-e szó, hagyományos torony-raklapozók vagy portál-raklapozók formájában, de raklapozó robotok is bevetésre kerülnek.
 

ELŐNYÖK:

  • Raklapozás és leszedés minden szükséges kapacitáshoz
  • Automatikus réteg-raklapozók meghatározott csomagolási formátumokhoz 
  • Moduláris felépítés számos raklapozó fejjel és nagyszámú kiegészítő modullal 
  • Üres raklapok, tálcák, címkézés, stb. teljeskörűen automatizált kezelése
  • Átálláskor rövid állásidők
  • Jó hozzáférhetőség, könnyű karbantartás és alacsony szintű kopás 
  • Könnyű kezelhetőség az MSK EMSY vizualizációs szoftver segítségével 

MSK Triotech és MSK Duotech teljeskörűen automatizált torony-raklapozó rendszer

A teljeskörűen automatizált MSK Triotech és MSK Duotech raklapozó rendszerek forgókarral felszerelt egytornyos raklapozó rendszerek. A raklapozó torony szilárdan kapcsolódik a padlóhoz, és csak a raklapozó kar forog a torony körül. Ezzel energiát takarítunk meg és minimálisra csökkentjük a kopást. Mindkét raklapozó rendszer leszedő rendszerként is használható. Helytakarékos kialakításuk alkalmassá teszi a legszűkebb helyeken történő alkalmazásra is.  
Az MSK Duotech réteg-raklapozót legfeljebb 2 réteg/perc kis és közepes kapacitásra terveztük. Az MSK Triotech raklapozó rendszer akár 3 réteg/perc nagyteljesítményű és rendkívül összetett raklapozási alkalmazásokhoz került megtervezésre.

MSK Triotech teljeskörűen automatizált torony-raklapozó technika

Portálrendszerként az MSK Triotech raklapozó vagy leszedő teljeskörűen automatizált megoldást jelent percenként akár 3 réteg/perc nagy kapacitással. Bordásszíjak biztosítják az alacsony karbantartási igény melletti működést és az Önök termékeinek tökéletes higiéniáját.

MSK Quintech nagyteljesítményű torony-raklapozó technika

Az MSK Quintech nagyteljesítményű raklapozó rendszer akár 4 réteg/perc raklapozási teljesítmény elérésére kifejlesztett portálrendszer. A rendkívül egyenletes raklapozáshoz pontosan irányított lineáris mozgással tűnik ki. 

MSK Semitech félautomatikus torony-raklapozó rendszer 

Az MSK Semitech raklapozó rendszer kis és közepes, legfeljebb 2 réteg/perc teljesítményű egyszerű torony-raklapozó rendszer. A fej lineáris mozgást végez, ezért kifejezetten alkalmas a kézi tevékenységeket is magában foglaló félautomatikus raklapozó-alkalmazásokhoz, gyakran vészhelyzetekben használt egyedi raklapozóként.

MSK torony-raklapozó nagyméretű csomagokhoz 

Az MSK speciális torony-raklapozási megoldást alkalmaz nagyméretű vagy súlyos csomagok esetében. A portál-raklapozó helyezi a termékeket a raklapokra, igény szerint vegyes üzemmódban és a változó követelményeknek megfelelően. A portálrendszer egyenletes mozgása biztonságos és pontos kezelést tesz lehetővé. A raklap-tárral összekapcsolt integrált raklapszállító rendszerek teljeskörűen automatizáltan biztosítják a raklapozóhoz az esetenként szükséges raklapokat.

Az MSK EMSY vizualizációs szoftverrel az összetett raklapozási folyamatok gyakorlatilag önállóan működnek! 

Az MSK EMSY (Electronic Management System / Elektronikus Kezelő Rendszer) megkönnyíti a bonyolultabb raklapozó rendszerek vezérlését. A világosan strukturált, intuitív felhasználói felület, a könnyen érthető státusz-információk, valamint az MSK EMSY szinte valamennyi funkciójához rendelkezésre álló felhasználói támogatás a kezelők lerövidített oktatási idejét is jelenti. Lehetővé teszi a grafikus kezelést kézi és automatikus funkciókkal, rögzíti az üzemi adatokat, kezeli a paraméter-profilokat, statisztikákat készít, vizualizálja a folyamatokat, támogatja a proaktív karbantartást, lehetővé teszi a távoli karbantartást 24 órás VPN hotline-szolgáltatás segítségével, megkönnyíti a hibaelhárítást, opciókat kínál a belső információs hálózati munkához, és még ennél is több funkciót lát el.

Tartozékok az Önök MSK raklapozási technikájához

A kiegészítő modulok széles választéka tökéletesen alkalmassá teszi az MSK raklapozó rendszereit az Önök egyéni igényeihez.

Integrált címkézés a raklapozó állomástól induló folyamatos információkövetéshez

Az MSK által külön kifejlesztett és a raklapozási folyamatba integrált címkézési rendszer lehetővé teszi az Önök termékeire vonatkozó információk folyamatos nyomon követését közvetlenül a raklapozási állomástól. Csak a raklapozás során összehajtott, biztonságosan rögzített, a legközelebbi palackrétegbe ékelt papírcímke szükséges. Nem kell ragasztót vagy öntapadó címkét használni.

Egyes rétegek biztosítása belső szállításhoz

A raklapozó rendszerbe integrált MSK Looptech fóliás bandázsoló gép fólia-bandázsolást végez a raklapozási folyamat előtt, alatt vagy után bizonyos termékrétegeken. A rendszer a legszűkebb helyeken is működőképes és a legnagyobb gyártási sebességekre alkalmas. 

Automatikus réteg-központosítás

Az MSK központosító keretek automatikusan illeszkednek a rétegméretekhez és központosító segédeszközként szolgálnak a rakomány optimális stabilitásának biztosításához a raklapon.

Üres raklapok és tálcák kezelése a raklapozási folyamat során

Az MSK raklapozó rendszer automatizáltsági foka kiegészítő modulok széles választékával növelhető és ily módon számos gyártási és csomagolási igényhez illeszthető. Magában foglal például tálcakészítőt, tálcatárat, felső lapadagolót/közbenső tálca-adagolót, üres raklaptárat, üres raklapadagolót és még ennél is többet.

A raklapozott áruk fokozott védelmét biztosító alsó fólialap

Az MSK raklap-tárak különböző formátumú raklapokat biztosítanak a raklapozási folyamathoz. A raklapok igény szerint raklap-szállító rendszeren keresztül és, ha szükséges, vegyes üzemben kerülnek a raklapozó állomásra. Az üres raklapok MSK bevonósor alkalmazásával előzetesen alsó fóliaréteggel vonhatók be. A rakomány biztosítását szolgáló MSK zsugorfóliázással kombinálva ez tökéletes, teljes körű védelmet nyújt a teljes raklaprakomány számára.

Mik az Önök igényei?

Érdeklődéssel várjuk, hogy az Önök termék-raklapozási vagy leszedési igényei milyen kihívásokat jelentenek majd számunkra. Lépjenek kapcsolatba velünk! Szívesen szolgálunk Önöknek tanácsainkkal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.