palletizing systems building chemicals

Raklapozó rendszerek építőanyagok és vegyipari termékek számára

MSK Raklapozó rendszerek az építőanyag-ipar és a vegyipar számára

Zsákos áruk, kannák, dobok, ládák, kartondobozok és hasonlók hatékony raklapozása és raklapról történő levétele

Az MSK raklapozó rendszerek az építőanyagok és a vegyipari termékek széles skáláját raklapozzák az összes kívánt rétegformátumban és veszik le azokat a raklapokról az árubeérkezés területén még a legszűkebb helyeken is. Akár raklapozó robotként, akár hagyományos raklapozó rendszerként – a moduláris felépítésnek köszönhetően valamennyi MSK raklapozó különböző raklapozó fejjel és modullal látható el. Ily módon a lehető legnagyobb rugalmasságot és kiemelkedő hatékonyságot nyújtja a folyamatok automatizálása során.

ELŐNYÖK:

  • Teljeskörűen automatizált raklapozás és raklapról történő levétel akár a legszűkebb helyeken is
  • Nagymértékű rugalmasság kiemelkedő pontossággal 
  • Alkalmazható különböző csomagokhoz és rétegformátumokhoz is 
  • Moduláris felépítés és kiegészítő modulok 
  • Egyszerű karbantartás és alacsony szintű kopás

Testreszabott raklapozó robotrendszerek a csomagolt áruk széles köréhez

Az MSK raklapozó robot-rendszereket egyedi igények szerint tervezzük. Még nagyobb formátumú, illetve súlyos termékek, például dobok, tartályok, ládák és egyéb csomagolt áruk is nagy teljesítménnyel kerülnek raklapozásra. A különböző raklapozó fejekkel és kiegészítő modulokkal szerelt MSK robottechnika hatékony és erőteljes raklapozó rendszer. Az integrált szállítórendszerekkel, csomagolórendszerekkel és perifériákkal ellátott ügyfélspecifikus elrendezési megoldások teszik lehetővé raklapozáskor a teljes belső logisztika testreszabott automatizálását. 

Fokozottan rugalmas moduláris zsák-raklapozók 

Az építőanyag- és vegyipar számára készült MSK zsákos raklapozókat moduláris elv szerint terveztük. A raklapozó fej kíméletesen és biztonságosan emeli le a zsákokat a szállítószalagról. A zsákok különböző csomagolási formátumok szerint kerülnek elhelyezésre a szállító raklapon. Termékváltás esetén a raklapozó fej átalakításával vagy cseréjével válik lehetővé a gyors és egyszerű átállás. Az MSK EMSY vizualizációs szoftver grafikusan támogatott utasításokkal és valamennyi szükséges termékparaméterrel a lehető legjobb támogatást nyújtja. 

Az MSK Robotech multifunkciós raklapozó robot a legszűkebb helyeken is dolgozik

Az MSK Robotech raklapozó robot a termékek hordozó raklapra történő precíz egymásra helyezésén túlmenően igény esetén egyéb feladatokat is képes ellátni. A minőségellenőrzés részeként, hiba észlelésekor kiemeli a hibás termékeket a raklapozási folyamatból és külön helyre rakja le. A raklapozó robot szintén képes rugalmasan és nagy teljesítménnyel alsó kartonlapokat vagy MSK tálcatárból vett közbenső tálcákat elhelyezni. Ezzel a raklapozó állomás nagyon szűk helyen is működő multifunkciós rendszerré válik.

Mik az Önök igényei?

Érdeklődéssel várjuk, hogy az Önök termékei milyen raklapozási vagy leszedési követelményeket támasztanak majd felénk. Lépjenek kapcsolatba velünk! Szívesen szolgálunk Önöknek tanácsainkkal. 

Összehangolt raklapozás és rakomány-biztosítás

Megtakarítás érhető el a csomagok raklapozásának és a raklap-rakományok csomagolásának egy kézből történő megvalósításával. A teljes gyártósorra vonatkozó szabványosított vezérlési koncepció, a kommunikációs interfészek és a paraméterek átvitele egyszerű, interfész-problémáktól mentes működést biztosít. A rakomány-biztosításra vonatkozó speciális követelmények már a raklapozó rendszer tervezésénél vehetők figyelembe.