Vollautomatische Palettierung mit hoher Präzision

Palettázó rendszerek logisztikai központok számára

MSK raklapozó rendszerek a logisztikai ipar számára

Maximális rugalmasság zárt térben az MSK robot palettázókkal

Az MSK robot palettázók, mint például az MSK Robotech, képesek rendkívül hatékony és rugalmas raklapozást és palettázást biztosítani a termékek számára még korlátozottabb helyviszonyok között is. Moduláris felépítésüknek köszönhetően raklapozófejek és kiegészítő modulok széles választékával szerelhetők fel, a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálva.

ELŐNYÖK:

  • Teljesen automatizált, nagy pontosságú raklapozás
  • Nagy rugalmasság kis helyigény mellett
  • Különböző termékekhez és rétegmintákhoz alkalmas
  • Moduláris kialakítás és kiegészítők
  • Könnyű karbantartás és alacsony kopás

Multifunkcionális robottechnológia az egyszerűbb intralogisztikáért

Szükség esetén az MSK robot palettázók konfigurálhatók a réteg elválasztó lapok kezelésére. A nagyobb teljesítménykövetelmények érdekében külön réteglemez-beszúrót használnak. Az automatizált raklaptárak hozzájárulnak a raklapozó rendszer teljesítményének javításához.

Kiterjedt tartozékok az Ön egyedi igényeinek kielégítésére

Az MSK palettázók kiegészítők széles választékával bővíthetők, mint például központosító keretek, tálcakészítők, tálcamagazinok, üres raklapmagazinok, címkézők és még sok más, amelyek lehetővé teszik a gyártási és csomagolási igények és konfigurációk széles skálájához való alkalmazkodást.

Rakományok biztosítása belső szállításhoz a teljesen automatizált MSK Looptech fólia szalagozó géppel

Annak érdekében, hogy biztosítsa az instabil rakományokat a raklapozóállomástól a csomagolórendszerig vezető úton, az MSK Looptech egy fólia szalagot  teker a kritikus rakodási területek vagy az egyes rétegek köré. A pántolással ellentétben a fóliaréteg lágyan és finoman helyezkedik  a terhelés körül.

Az önálló megoldásként elérhető vagy a palettázó rendszerbe integrált MSK Looptech fólia szalagozás a raklapozási folyamat előtt, alatt vagy után alkalmazhatók bizonyos termékrétegeken. A rendszer a legszűkebb helyeken működik, és alkalmas a legnagyobb gyártási sebességre.
A fólia csomagolásával együtt az MSK Looptech által alkalmazott fólia szalagok 100%-ban újrahasznosíthatók. Fontos előny a hulladékgazdálkodás, a  logisztika és a fenntarthatóság szempontjából.

ELŐNYE:

  • Csomagolatlan rakományok rögzítése belső szállításhoz
  • A terhelések célzott stabilizálása a kritikus területeken
  • Raklapozó rendszerekbe integrálva vagy önálló megoldásként
  • A pántoláshoz képest a fólia 100%-ban újrahasznosítható

Egyszerű gépkezelés az MSK EMSY szoftvernek köszönhetően

Az MSK EMSY vizualizációs szoftverrel a gépi folyamatok gyakorlatilag maguk futnak! Ez segít csökkenteni a kezelői képzési időszakokat. A különböző termékméretek és konfigurációk egyszerű paraméterezése mellett a szoftver segít a hibaelhárításban, fogyasztási statisztikákat szolgáltat, lehetővé teszi a távoli karbantartást, automatikus biztonsági mentésekkel védi az adatokat és még sok minden mást.

A raklapozáson túl az MSK kulcsrakész megoldásokat is kínál  

Az anyagáramlás teljes automatizálása érdekében az MSK teljes automatikus rendszereket kínál. A teljesen automatikus raklapozó és csomagoló rendszerekkel kombinálva az MSK szállító rendszerek biztonságosan és megbízhatóan működnek integrált szállítási és anyagáramlási rendszerként.

 

Tudjon meg többet a logisztikai iparág számára kínált összes megoldásunkról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.